fbpx

Seafoodbox by Seafoodsalon.nl

Onze Kreeft, Krab en Garnalen worden op z'n Caribisch klaargemaakt. De Antilliaanse en Jamaicaanse stijlen van Seafood koken staan hierbij centraal. Onze SeafoodBox is een verzameling van onze hardlopers. Wij leveren in Rotterdam alsook buiten Rotterdam.

Wat je kunt verwachten

Billing details

Your Products

King Krab
Size: 225 gr,
27,00
King Krab
Size: 450 gr,
49,95

Your order

Product Subtotal
King Krab - 225 gr  × 1 27,00
Subtotal 27,00
Total 27,00
  • Select your bank

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Zoals te zien op www.debuik.nl

Wij zijn in 2019 geïnterviewd door De Buik van Rotterdam in onze vorige vestiging. In juni 2020 zijn wij verhuisd binnen het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam naar unit 34.

Wat onze gasten van ons vinden:

I've been to Krab(u)dag @Avenue Nine and I was not disappointed... the taste was simply delicious (!!) and the atmosphere is very welcoming and cozy. If you are from Surinam or not (Iu2019m Portuguese) it's a guaranteed great evening with very tasteful food , I strongly recommend it!

Andrea

Happy Guest

Zowel de saoto als de krabu zijn echte aanraders! We gaan hier zeker nog eens bestellen en na de quarantaine tijd ook graag een keertje in het restaurant zelf eten!

Isabel Vernooij Nijveldt

Professional

Wij berschermen je privacy

100% Tevredenheid Garantie

Je data wordt veilig opgeslagen

Frequent Queries

300 gram krab is gelijk aan ongeveer 1 Chinese Bak nasi of bami gevuld met krab.

300 gram kreeft is gelijk aan ongeveer iets meer dan een halve kreeft.

Nee, de seafoodbox is niet pittig. De krab is in een sweet spicy saus gemaakt wat inhoudt dat het intens qua smaak is maar niet pittig spicy. Wil je meer peper geef het aan, zetten we een bakje erbij.

Wij leveren in de meeste plekken van Zuid Holland, Rotterdam en omgeving: Rotterdam Centrum, Noord, Oost, Zuid en West, Alexander, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Spijkenisse, Hoogvliet, Berkel en Rodenrijs. Staat je gebied er niet tussen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31619191144.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...