fbpx

Customer Help

SeafoodSalon F.A.Q.

Ons team staat altijd klaar je vragen zo compleet mogelijk te beantwoorden. Staat een vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op.

Meest voorkomende vragen over afhaal en bezorgen

Afhaal, bezorgen en meer​

Wij leveren in de meeste plekken van Zuid Holland, Rotterdam en omgeving: Rotterdam Centrum, Noord, Oost, Zuid en West, Alexander, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Spijkenisse, Hoogvliet, Berkel en Rodenrijs. Staat je gebied er niet tussen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31619191144.
Wij zitten in het Westelijk handelsterrein nog geen 5 minuten verwijderd van de Erasmusbrug. Wij zijn ook direct Avenue Nine.

Nee dat kunnen wij helaas niet beloven. Wij leveren het eten wel in handige magnetron opwarm bakjes. Alle zeevruchten gerechten worden dagvers gemaakt en kunnen diezelfde dag worden opgehaald of worden bezorgd

Jazeker! Sterker nog dat heeft zelfs onze voorkeur. Wij waarderen alle bestellingen, maar vanuit onze kant zien wij bezorgen als een extra service. Daarom vragen we er ook geld voor. Wij moeten zelf de bezorging regelen aangezien wij niet zijn aangesloten bij Thuisbezorgd, Uber Eats of Deliveroo. Aansluiting bij deze bezorgdiensten neemt namelijk extra kosten met zich mee voor ons en in deze tijden proberen wij de kosten juist laag te houden.

Wij zijn te vinden in het Westelijk Handelsterrein, in restaurant Avenue Nine om precies te zijn. Onze locatie is nog geen 5 minuten van de Erasmusbrug (Rotterdam) vandaan. Wij zitten boven in unit #34.

Wij moeten je ten alle tijde kunnen bereiken om te controleren of de bestelling goed is gegaan. Je mag ons telefoonnummer ook hebben: +31619191144

Dat kan gebeuren. Meld dit ons dan zo snel mogelijk door te bellen naar +31619191144. Stuur ons geen e-mail of een bericht via Facebook of Instagram, want die lezen wij niet altijd direct.

Dat kan helaas nog niet. Bel ons gerust om te vragen waar wij blijven. 

Ja, maar puur ter administratie en soms om een nieuwsbrief te sturen. Als je dat niet wilt of vervelend vindt, maken wij het weer heel gemakkelijk om af te melden.

Meest voorkomende vragen over onze gerechten?

Onze Gerechten

Seafood, ook wel zeevruchten in het Nederlands genoemd,zijn allerlei eetbare zee-, schelp- en schaaldieren uit de zee. Daaronder vallen Kreeft, Krak en Garnalen.

Al onze gerechten worden met passie, liefde en bovenal lekker voorbereid.

Wij kopen onze Seafood producten bij meerdere grote leveranciers in Nederland, zoals Smit Zeevis.

Nee, nergens beweren wij dat de de kreeften en krab van SeafoodSalon uit het Caribisch gebied komen. De recepten van de onze gerechten vinden hun oorsprong in het Caribisch gebied, zoals Jamaica en Curaçao.

De Masala krab is sowieso peper en de Sweet en Spicy kan ook pittig zijn. Vraag naar de kindvriendelijke versie bij opmerkingen en bel ons voor zekerheid toch even om er zeker van te zijn dat de opmerking is doorgekomen.

Nee, helaas kunnen wij niet een oneindige voorraad aanhouden. Bel daarom altijd even om het door te nemen voordat je je bestelling plaatst. .

Staat je vraag hier niet tussen stuur ons dan een whatsapp of bel ons op het telefoonnummer +31619191144.